8 березня в ліцеї був проведений брейн-ринг«Цікава математика».
   Метою  було формувати пізнавальний інтерес школярів шляхом виконання завдань творчо-пошукового характеру; розвивати в учнів вміння спілкуватися, вільно висловлюватись, вести дискусію. 
  У брейн-рингу брали участь дві команди: «Розумні і ще розумніші»(7 клас) і «Ерудит»(8 клас).Також були присутні вболівальники 7, 8 і 10 класів.
  Команди налаштувалися на гру і прослухали правила. Кожне завдання оцінювалось в один бал і на виконання його відводилась одна хвилина.
  Учні були активними і кмітливими, швидко розв’язували завдання.  Особливо швидко давав відповіді на запитання капітан команди 7 класу Горбатюк Олександр. Також були завдання для вболівальників. Учням було цікаво і пізнавально. Вони виявляли культуру спілкування і товариськість, відстоювали свою думку.
  В результаті перемогла команда 7 класу. Обидві команди отримали дипломи. Нагороджено найактивніших гравців та вболівальників. Всі учасники отримали солодкі призи.
Видатний давньогрецький філософ Сократ зробив свого часу висновок: 
«Чим більше я знаю, тим більше я не знаю». Людина приходить у світ для того, щоб постійно вдосконалювати, насамперед – себе, свій духовний світ, свої знання, уміння, навички, здібності. Саме тому людина протягом майже усього життя наполегливо навчається. І не важливо переміг ти чи ні. Важливо лише те, що ми всі відчуваємо потребу в збагаченні знаннями, отриманні задоволення від інтелектуальної спроможності. Тож будьте розумними!!!! 

Підготувала і провела захід під час творчого тижня «Я атестуюсь» вчитель математики М.К.Швейгер.